понеділок, 22 вересня 2014 р.

самогон з винограду в домашніх умовах




зробити граппу і чачу
Якщо у вас вдома знайдеться самогонний апарат, і ви володієте відповідними навичками, тоді пропоную приготувати справжню грузинську чачу - виноградний самогон високої фортеці. Результат праць вас приємно порадує.У цій статті ми розглянемо кращий рецепт самогону з винограду, який можна приготувати в домашніх умовах.

Запропонований метод самогоноваріння в першу чергу актуальний для тих, хто часто робить виноградне вино або консервує сік. В процесі приготування цих напоїв залишаються вичавки, які не хочеться викидати. Я розповім про раціональне використання цих відходів. Саме з виноградних вичавок готується справжня чача або її італійський аналог - граппа. Для приготування можна використовувати як білі так і червоні сорти винограду.
Щоб зробити чачу, нам знадобляться:
  • виноградні вичавки (10 л);
  • цукор (5 кг);
  • дріжджі (100 г);
  • вода (30 л).

Рецепт виноградного самогону

1. Підготувати ємність на 45-50 літрів. Якщо в господарстві немає такої місткої тари, тоді доведеться зробити порцію трохи меншою.
2. Всі інгредієнти додати в ємність і ретельно перемішати. Попередньо слід підігріти воду до 30 ° C, тоді дріжджі будуть розчинятися набагато краще.
виноградний самогон чача
3. Після тижневої витримки в теплому приміщенні брага готова до перегонки.
В результаті у вас вийде до 7 літрів якісного домашнього самогону з винограду. Відмітна особливість цього напою - його кришталева прозорість, навряд чи можна вигнати такий же світлий самогон з інших інгредієнтів (цукру, варення чи зернових культур).

Немає коментарів:

Дописати коментар