Рецепт:
сир - 500 грам
борошно - 4-5 ст. ложок
яйце - 1 штука
цукор - 3 ст. ложки
дрібка солі
приготування:
Змішати всі інгредієнти і замісити рідке тісто, яке не повинно приставати до рук.
Розкачуємо з тіста ковбаску і нарізаємо шматочками. Кидаємо шматочки в киплячу, підсолену воду. Варимо пару хвилин без кришки.
Подаємо зі сметаною або розтопленим маслом.
Вареники від бабусі:
Складові:
- борошно – 600 грам;
- яйця – 2 штуки;
- вода – 0,5 склянки;
- кефір – 0,5 склянки;
- цукор – 2 столові ложки;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- дріжджі сухі – 2 чайні ложки.
Приготування:
Яйця збийте, додайте воду і кефір.
Змішайте борошно з цукром, дріжджами і сіллю, додайте в кефірну суміш.
Перемішайте і замісіть тісто! Обов’язково дайте цьому тісту постояти 10-15 хвилин, а вже потім починайте готувати звичайні вареники, як ви звикли.
Немає коментарів:
Дописати коментар