неділю, 30 квітня 2017 р.

Як приготувати універсальну приправу з лимонної шкірки, неймовірно ароматну і зручну в застосуванні. Для приготування лимонної приправи знадобиться 3-4 свіжих лимона. Вимийте їх ретельно. Зніміть намагаючись не зачіпати білу шкірку (вона дає надмірну гіркоту).
Висушіть (можна на відкритому повітрі, можна в електросушарці). Такі лимонні кірки вже готові до використання, наприклад, для ароматизації чаю. Але ми підемо далі!
Помістіть кірки в кухонний комбайн або блендер і подрібніть в порошок. Тепер ви можете використовувати приправу для приготування різних страв: запеченої риби, морепродуктів, салатів, випічки, кремів ...

Використовуйте приправу помірно, так як аромат у неї досить насичений: 1 ч.л. порошку замінює 1 ст. л. свіжої лимонної шкірки.

До речі, змішавши 1 ч. Л. лимонного порошку з 2 ст. л. цукру і додавши трохи оливкового масла, отримаєте приголомшливий скроб для тіла з антицелюлітним ефектом.

Немає коментарів:

Дописати коментар