суботу, 15 квітня 2017 р.

Кульбаба лікує:
Анемія.
Кульбаби багаті вітамінами, залізом і білками. Вітаміни необхідні для утворення еритроцитів, і залізо є важливою частиною гемоглобіну. Таким чином, кульбаба допомагає анемічним хворим покращувати свій стан.

Слабкі кістки.
Будучи багаті кальцієм, який має життєво важливе значення для міцності і зростання кісток, кульбаби захищають їх від вікових пошкоджень. Цей збиток може бути викликаний через вільних радикалів, і це часто спостерігається у вигляді слабкості і крихкості кістки.

Діабет.
Сік кульбаби стимулює вироблення інсуліну в підшлунковій залозі. Будучи сечогінну природним засобом, кульбаба викликає більш часте сечовипускання, що, в свою чергу, допомагає у видаленні додаткового цукру з організму.

Запобігає інфекції сечових шляхів.
Кульбаба запобігає інфекції в сечовивідних шляхах і перешкоджає порушень сечового міхура, утворення кіст на репродуктивних органах і проблем з нирками.

Очищає печінку.
Високий вміст вітамінів в кульбабах, очищає печінку і змушує її функціонувати належним чином. У той же час, вони допомагають нашій травній системі підтримувати правильний потік жовчі. Вітамін C зменшує запалення, допомагає з поглинанням мінералів і запобігає розвитку захворювань.

Покращує травлення.
Кульбаба стимулює апетит, покращує травлення і балансує хороші бактерії в кишечнику.

Покращує стан шкіри.
Молоко кульбаби використовується при лікуванні шкірних захворювань, викликаних грибкової і мікробної інфекцією. Він має бактерицидні, інсектицидними і фунгіцидними властивостями, і тому широко застосовується для лікування екземи, свербежу та лишаю.

Немає коментарів:

Дописати коментар