ЛВ
понеділок, 25 серпня 2014 р.
Торт з чорносливу:
Тісто:5- яєць Крем: 1 ст.пудри
1,5 ст. цукру 300гр. масла
3 ст. ложки меду 400гр. сметани
1 ч.л. амоняку, 1 ч.л. соди
2,5-3 ст муки, 1 ст. мелених горіхів
0,5 кг слив
Жовтки і цукор слід терти в макітрі. Додати збиті білки, соду. муку, горіхи. Все перемішати і розділити на 3 коржі та випікати. Чорнослив запарити, поварити 5-10 хв., вибрати кістки. Порізати кусочками або на мясорубці.
Крем: сметану відстояти, масло збити, додавати потроху сметану, 1 ст. мелених горіхів запарених молоком.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар